Ексклюзиви
пʼятниця, 09 травня 2008 12:27

Африканка написала на своєму автомобілі список зрад чоловіка

Південноафриканська жінка, яка розлучається, вивісила список перелюбств свого чоловіка, сподіваючись таким чином пробудити у нього совість і змусити платити аліменти.

Листи паперу з подробицями його зрад вона вивісила на своєму автомобілі, який залишила на одній з вулиць містечка Джордж, що в Західно-Капській провінції ПАР.

Плакат, закріплений на багажнику її автомобіля, зокрема, свідчить:

"Якщо мій чоловік, який незабаром стане колишнім чоловіком, думає, що він може: - спати з дешевими жінками - купувати їм нижню білизну - поїти їх вином і пригощати в кращих ресторанах - возити їх в розкішні відпустки - приймати "збудливі" пігулки проти еректильної дисфункції - випивати кожен вечір - і НЕ платити мені утримання, як того вимагає суд, то я думаю, що не почну робити ніяких заходів; його чекає дещо гірше"

Закони, що діють у країні, не дозволяють журналістам у таких випадках ідентифікувати фігурантів, тому місцева газета Die Burger, що повідомляє про цю історію, ім"я жінки не називає.

Але газета пише, що зацікавлені перехожі читають список і активно фотографують його мобільними телефонами. А сама жінка стоїть поряд і пояснює всім, хто готовий її слухати, що після 36 років шлюбу виявила, що чоловік її одурює.

"Цей приклад ненасильницької боротьби я вирішила подати всім жінкам, де б вони не знаходилися, які намагаються добитися коштів на своє утримання після розлучення", - сказала в інтерв"ю газеті жінка, справа якої все ще розглядається судом.

Її шлюборозлучний позов дійшов до суду тільки через два роки і вона говорить, що за цей час почала відчувати серйозні фінансові утруднення.

До речі в США губернаторові штату Нью-Йорк Девіду Патерсону може загрожувати тюремне ув"язнення строком до 90 днів за подружню зраду, в якій він зізнався раніше.

Газета Колумбійського університету Columbia Spectator нагадала маловідомий закон штату Нью-Йорк, згідно з яким подружня зрада карається тюремним строком до 90 днів або штрафом у розмірі 500 доларів, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Африканка написала на своєму автомобілі список зрад чоловіка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути