пʼятниця, 22 червня 2007 11:12

Адміністрація Буша готова закрити в"язницю на Гуантанамо

Адміністрація Буша готова ухвалити рішення про закриття в"язниці на військовій базі Гуантанамо і перевести всіх передбачуваних терористів, що містилися там, в інші військові в"язниці.

Радники Буша з національної безпеки і з юридичних питань обговорюватимуть тему закриття в"язниці в п"ятницю в Білому домі. Фахівці стверджують, що вірогідність досягнення домовленості з цього питання близька, як ніколи.

У нараді візьмуть участь віце-президент Дік Чейні, держсекретар Кондоліза Райс, глава Пентагону Роберт Гейтс, генеральний прокурор Альберто Гонсалес, міністр національної безпеки Майкл Чертофф, глава національної розвідки Майк Макконнелл і глава об"єднаного комітету начальників штабів Пітер Пейс.

Вони обговорять можливість переводу ув"язнених Гуантанамо в одну або декілька військових в"язниць, наприклад, у в"язницю, що максимально охороняється, на базі Форт-Левенуерт в Канзасі, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Адміністрація Буша готова закрити в"язницю на Гуантанамо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути