Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2007 12:32

Абрамович і Дерипаска купують Google?

Абрамович і Дерипаска купують Google?
Що більше розвивався Google, то більше користувачів говорили про те, що весь Інтернет знаходиться під ковпаком у гіганта, який навіть деякі встигли охрестити імперією зла. Проте, Google живе й процвітає і дарує відмінні веб-сервіси.

"Прес-служби компаній Millhouse Capital і "Російський алюміній" не підтверджують, але й не спростовують широко розповсюджену у вебблогах інформацію про можливу співпрацю Романа Абрамовича і Олега Дерипаски в рамках спільного проекту Transparency Media. Метою створення найбільшого в Європі медіахолдингу, імовірно, може бути придбання контрольного пакету міжнародної корпорації Google. За оцінками аналітиків попередня сума подібної операції може скласти близько десяти мільярдів доларів. Представники компаній Kleiner Perkins Caufield & Byers і Seqoia Capital, що є основними інвесторами Google, від коментарів відмовилися".

Прес-служби Романа Абрамовича і Олега Дерипаски непрямо підтвердили, принаймні не спростували, можливість придбання Google, вважає Newsland.

 

Зараз ви читаєте новину «Абрамович і Дерипаска купують Google?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути