Ексклюзиви
четвер, 24 липня 2008 08:48

Абрамович балотуватиметься в депутати

Абрамович балотуватиметься в депутати
Колишній губернатор Чукотки Роман Абрамович балотуватиметься в окружну думу Чукотського автономного округу, повідомило джерело в адміністрації округу. Цю інформацію підтвердили голови муніципалітетів під час інавгурації нового губернатора Романа Копіна. "Ми дізналися про те, що ви складаєте повноваження губернатора, і місто завмерло. Зараз ми дізналися, що ви залишаєтеся", - сказав, звертаючись до Абрамовича, глава Анадиря Андрій Щегольков. Глава Іультінського району Олександр Максимов відзначив, що і надалі регіон "розвиватимемо разом".

У управлінні інформаційної політики Чукотки також підтвердили, що Абрамович вирішив балотуватися в депутати окружної думи. "Сьогодні від нього поступила згода", - повідомив в.о. начальника управління Сергій Шувалов.

Абрамович добровільно пішов у відставку з поста голови регіону 3 липня. В четвер проходить інавгурація нового губернатора - Романа Копіна.

Відразу після відставки депутати Думи Чукотського автономного округу попросили Романа Абрамовича стати депутатом і очолити окружну Думу. За станом здоров"я нинішній голова Думи Чукотського округу Василь Назаренко більше не може виконувати свої обов"язки і був вимушений достроково скласти свої повноваження. У обігу депутатів мовилося, що вони розуміють, що Абрамович не має можливості бути постійно присутнім в окрузі, але вони вважають, що посада голови Думи цього і не вимагає. На думку чукотських депутатів, для жителів регіону в нинішній ситуації Роман Абрамович в новій якості депутата і голови Думи - гарантія реалізації Стратегії розвитку Чукотки, а значить і благополучного життя в регіоні.

Довибори до окружного парламенту пройдуть 12 жовтня, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Абрамович балотуватиметься в депутати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути