четвер, 14 серпня 2008 16:19

Абхазія підрахувала втрати в Кодорській ущелині

За попередніми даними, двоє грузинських військових і один абхазький солдат були убиті під час операції з витісненню грузинських військ з верхньої частини Кодорської ущелини 12-13 серпня, повідомив представник Міноборони Абхазії.

Кажучи про загибель двох грузинських солдатів, співбесідник агентства послався на дані радіоперехоплення і пояснив, що трупи грузинських військовослужбовців поки не виявлені. За словами джерела, з абхазького боку загинув один військовий і один отримав поранення.

Невизнана республіка Абхазія у вівторок, 12 серпня, почала операцію з витісненню з верхньої частини Кодорської ущелини грузинських військ, які були введені туди в травні 2006 року. Про успішне завершення операції Міноборони Абхазії заявило в середу.

В той же час, за інформацією РІА Новости, розрізнені групи грузинських військових все ще залишаються в Кодорській ущелині. Співбесідник агентства заявив, що зачистки в лісах ущелини продовжуються, грузинські солдати в групах по декілька чоловік продовжують відступати у бік кордону з Грузією.

Зараз ви читаєте новину «Абхазія підрахувала втрати в Кодорській ущелині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути