Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2018 18:30

8-річній Олександрі Шевчук загрожує параліч - терміново потрібна допомога на операцію

Автор: Фото надане Анною Шевчук
  В ізраїльській клініці Олександрі провели дві операції по нейрохірургії. Тепер терміново потрібна ще одна операція на спинному мозку
В ізраїльській клініці Олександрі провели дві операції по нейрохірургії. Тепер терміново потрібна ще одна операція на спинному мозку

8-річна Олександра Шевчук із селища Голованівськ на Кіровоградщині потребує термінової операції за кордоном. Дівчинка має вроджену ваду розвитку спинного мозку, сечовивідних шляхів, ниркову недостатність, синдром Кіарі, двосторонній гідронефроз, хронічний пієлонефрит. На операцію в Ізраїлі потрібно $30 тис.

"Сашуня на п'ятий день життя була прооперована в інституті нейрохірургії Києва. Через два тижні була ще одна операція. Чотири роки тому знову оперували в інституті Шалімова. В Україні лікування не допомагало і стан Сашуні погіршувався з кожним роком.

Два роки тому я вирішила шукати допомоги за кордоном. В ізраїльській клініці Рамбам їй провели дві операції по нейрохірургії. Тепер терміново потрібна ще одна операція на спинному мозку. Без неї Сашуні загрожує частковий або повний параліч кінцівок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мар'яна Брода після операції впала в кому – терміново потрібна допомога

Я одинока мама і для мене 30 тисяч доларів просто захмарна сума. Пенсія по інвалідності мізерна, а дитині постійно потрібні памперси і ліки. Із-за вродженої аномалії розвитку сечовивідних шляхів кожні 3-4години треба робити катетеризацію. А вночі дитина спить з катетером і сечепакетом.

Звертаюся за допомогою до небайдужих людей. Для нас з Сашунею потрібна будь-яка допомога і важлива кожна гривня. Буду всім дуже вдячна", - розповіла Gazeta.ua мати Анна Шевчук.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7572 9322 8740 (Шевчук Анна Федорівна), її контакти: 096 146 1318.

Зараз ви читаєте новину «8-річній Олександрі Шевчук загрожує параліч - терміново потрібна допомога на операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути