Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 18:23

7-річну дівчинку переїхав БМВ

У неділю Жовтневою вулицею Чернігова люди поверталися з церкви християн-баптистів. 7-річна Даніела Говорущенко йшла з бабусею та родичами.

— Я відбігла вперед, — згадує дівчинка. — Біля одного двору стояла машина. Стала спиною до неї. Чекала бабусю. І раптом машина мене штовхнула. Я впала. Коли колесо проїхало по ногах, закричала від болю.

За кермом БМВ-Х5 сидів 64-річний Костянтин Колесніков, директор чернігівського радіозаводу. Те, що біля машини впала дитина, водій помітив після того, як до нього із криками кинулися люди. Колесніков вискочив із машини. Даніелу поклали на заднє сидіння. Повезли до лікарні.

— Сестра казала, що директор так хвилювався, що почав плутатися, не знав, куди їхати, — згадує мати дівчинки Оксана Славінська. — За знімок у травмопункті заплатив Костянтин Колесніков. Переломів у дитини не було.

Автомобіль БМВ важить близько 2 т. Даїшники кажуть, можливо, ноги дитини потрапили в ямку, тому й залишились цілими. Припускають, що авто не переїхало їх — лише придавило. Мати Даніели впевнена, що це Божа милість.

— У нашої доньки сильний янгол-охоронець. У 3,5 року вона впала з другого поверху на залізну драбину. Лише підборіддя розбила і зубки перідні відкришилися.

До Колеснікова сім"я Даніели Говорущенко претензій не має.

Зараз ви читаєте новину «7-річну дівчинку переїхав БМВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути