Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2008 15:10

78-річний Гельмут Коль одружиться на своїй 43-річній подрузі

Колишній канцлер Німеччини, 78-річний Гельмут Коль, має намір до кінця 2008 року одружитися на своїй подрузі, 43-річній Майке Ріхтер, повідомляє Die Welt.

Звістка про майбутнє весілля надійшла черех два місяці після того, як Гельмут Коль потрапив до лікарні Гейдельберга. У лютому колишній канцлер впав в своєму будинку в Людвігсхафені і забився.

Спочатку повідомлялося, що він пошкодив коліно, яке зовсім недавно було прооперовано. Проте, як з"ясувалося пізніше, Коль також отримав черепно-мозкову травму.

Весь цей час Майке Ріхтер була поряд з ним. Для цього вона навіть узяла відпустку на роботі - в міністерстві економіки Німеччини. Ріхтер продовжувала доглядати за Колем, навіть коли він виписався з лікарні, і в результаті поставила екс-канцлера на ноги.

Гельмут Коль познайомився з Майке Ріхтер через три роки після смерті своєї дружини Ханнелори Коль, яка покінчила життя самогубством в 2001 році.

За словами Коля, після смерті Ханнелори він переживав вкрай важкий період, і Ріхтер йому дуже допомогла. "Я щасливий, що знайшов подругу, яка тепер буде поряд зі мною", - відзначив Гельмут Коль в інтерв"ю журналістам Die Welt. Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «78-річний Гельмут Коль одружиться на своїй 43-річній подрузі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути