Ексклюзиви
понеділок, 09 лютого 2009 08:54

70 зеків втекли з в"язниці через центральний вхід

70 зеків втекли з в"язниці через центральний вхід
У понеділок, 9 лютого, група з 70 ув"язнених здійснила втечу через головні ворота в"язниці в столиці південного бразильського штату Санта-Катаріна місті Флоріанополіс.

Силам охорони правопорядку вдалося по гарячих слідах затримати 17 утікачів. Інші числяться в розшуку, повідомив місцевий секретаріат юстиції і цивільних прав.

За даними тюремної влади, масова втеча в"язнів стала можлива через халатність одного з працівників виправного закладу. Під час роздачі їжі в"язням він забув закрити двері однієї з камер.

За лічені секунди арештанти накинулися на нього та ще одного співробітника в"язниці, який знаходився поблизу, обеззброїли їх і втекли, скориставшись ключами, що були у охоронців. По дорозі в"язні прихопили з собою поліцейський арсенал, що зберігався в приміщенні охорони.

Поліція не виключає, що збройні втікачі можуть становити небезпеку для населення. У пошуковій операції беруть участь бійці місцевого поліцейського спецназу. В операції задіяний також поліцейський вертоліт.
За матеріалами: РІА Новости
Зараз ви читаєте новину «70 зеків втекли з в"язниці через центральний вхід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути