Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2008 07:51

7 надійних способів швидко схуднути

7 вірних способів швидко схуднути. Це не чари і не фантазія. Учені підтверджують, що дійсно існують 7 чинників, які сприяють прискоренню зниження ваги. Але потрібно пам"ятати, що кожен з них вимагає строгого виконання рекомендацій дієтологів.

Про те, що споживання великої кількості рідини, частий прийом їжі і фізичні навантаження можуть позбавити від зайвих кілограмів, знають всі, але незнання того, що саме потрібно їсти, пити і як займатися, призводить не до зниження, а до збільшення ваги.

Ці 7 порад американських дієтологів дозволять вам уникнути найпоширеніших помилок.

Пийте воду.

Всі учені говорять: пийте більше рідини! Проте тут йде мова не про будь-яку рідину (сік, лимонад), а саме про чисту воду! 8-10 стаканів води в день сприятимуть прискоренню обміну речовин і швидкому засвоєнню жиру. А споживання 1 стакана крижаної води сприяє спалюванню до 62 калорій!

Їжте 5 разів на день.

Обов"язково снідайте! У жодному випадку не пропускайте цей прийом їжі. Протягом дня їжте через однакові проміжки часу і не поспішайте.

Маленькі порції.

Потрібно їсти невеликими порціями, не обжираючись. Краще всього купити маленькі тарілки - це дозволить вам легко контролювати кількість з"їденого. Якщо ви щось не можете доїсти, не примушуйте собі, залиште на потім.

Будьте активні.

Можна, звичайно, сидіти цілодобово на дивані і пити дрібними глотками воду, але це навряд чи допоможе вам швидко схуднути. Відправляйтеся в тренажерний зал, басейн, на аеробіку або фітнес! Фізичні вправи значно прискорюють метаболізм і сприяють спалюванню жиру.

Читайте між рядків.

Ретельно вибирайте продукти. Крупними буквами на упаковці може бути написано все, що завгодно - 0 калорій, дієтичний продукт - але вам не варто цьому вірити. Уважно читайте склад!

Ведіть щоденник.

Заведіть невеликий щоденник і записуйте туди все, що ви з"їдаєте за день. Це дозволить вам прослідкувати і оцінити свої пристрасті в їжі - виявити плюси і мінуси і відкоректувати свій раціон.

Не карайте себе.

Якщо ви знаєте, що якийсь продукт дуже дієтичний, але ви його не любите - не примушуйте себе. Знайдіть йому гідну альтернативу і їжте те, що дійсно приносить вам задоволення, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «7 надійних способів швидко схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути