четвер, 29 березня 2007 14:39

66-річна іспанка народила, приховавши від лікарів свій вік

66-річна іспанка пройшла процедуру штучного запліднення в американській клініці і народила двоє здорових близнят. У першому з моменту пологів інтерв"ю, жінка, що стала наймолодшою матір"ю в світі, зізналася, що обдурила лікарів, переконавши їх, що вона на 12 років молодше за свій вік.

Кармела Бусада (Carmela Bousada), що відзначила свій 67-й день народження незабаром після пологів,  розповіла журналістам, що була вимушена продати свій будинок в Іспанії, щоб сплатити послуги каліфорнійської клініки штучного запліднення. На співбесіді вона сказала, що їй всього 55 років – максимально допустимий вік пацієнток в даній клініці.

Щоб уникнути ускладнень під час пологів, лікарі провели Бусаде кесаревий розтин на сім тижнів раніше означеного терміну. Близнюки, які з"явилися на світ 29 грудня, були виписані з лікарні через три тижні і на даний час відчувають себе нормально. Їх мати також не скаржиться на самопочуття, хоч і визнає, що вперше відчула свій вік, коли доглядає одразу за двома немовлятами.

Завести дітей немолода іспанка вирішила в 2005 році, після смерті своєї 101-річної матері, з якою вона прожила все життя. В даний час вона подумує над тим, аби підшукати своїм дітям батька, який, за її словами, може бути "дещо молодшим" за неї.

"Звичайно, я достатньо стара, проте якщо я проживу стільки ж, скільки моя мати, я навіть зможу дочекатися онуків", - вважає Бусада

На сьогоднішній день Кармела Бусада є наймолодшою жінкою, що успішно виносила здорову дитину. Попередня рекордсменка, мешканка Румунії Адріана Ілієську, що народила в січні 2005 року дівчинку, була молодше Бусади на 130 днів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «66-річна іспанка народила, приховавши від лікарів свій вік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути