Ексклюзиви
вівторок, 29 липня 2008 08:56

6 правил хорошого сексу

6 правил хорошого сексу
Американський учений назвав шість способів поліпшення сексуального життя.

Ви впродовж довгого часу зустрічаєтеся з вашою молодою людиною, і ваші сексуальні відносини вас цілком влаштовують, проте ви розраховуєте на більше. Існує шість безпомилкових способів зробити ваше сексуальне життя різноманітнішим, вважає американський сексопатолог Бренда Делла Каза.

1. Порочність - це добре: вам втлумачували, що тільки порочні дівчатка насолоджуються сексом. Але прагнення до хорошого сексу не робить вас поганими, це робить вас жінкою! Секс - це весело і навіть корисно для здоров"я. Запитаєте будь-якого чоловіка, і він скаже вам, що немає нічого приголомшливішого, ніж жінка, яка випромінює сексуальність. Так беріть ініціативу на себе без побоювання і насолоджуйтеся процесом.

2. Не бійтеся говорити про свої бажання: ваш партнер не ясновидець. Якщо ви хочете спробувати що-небудь нове, і вам набридла одноманітність вашої спальні, скажіть йому про це - акуратно. Згадайте при цьому, яке невимовне задоволення ви випробовуєте, коли він робить те, що вам подобається. Або просто направляйте його руку туди, куди хочете.

3. Додайте трохи гострого соусу: якщо ваш секс став передбачуваний, необхідно зробити його гарячіше, проте це не означає, що доведеться розігрувати сцени з "9 1/2 тижнів" або вивчати Камасутру. Якщо говорити в ліжку непристойності або надягати розпусну білизну не для вас, не турбуйтеся. Просто відведіть вашого чоловіка на кухню і приготуйте що-небудь гостре. Крім того, взуйте туфлі на високих підборах  - це безпрограшний варіант.

4. Будьте упевненішими в собі: якщо ви дуже зайняті болісними міркуваннями з приводу того, що ваша фігура далека від ідеалу, замість того щоб насолоджуватися вашим партнером, що пестить ваші жирові складочки, пора з цим покінчити. Розмови про проблемні зони свого тіла - це нудно. Він з вами, тому що він бачить і цінує вашу власну унікальну красу, і це набагато важливіше, ніж наявність ідеальної фігури.

Упевненість в собі набагато сексуальніша ніж стегна об"ємом 90 см, і, крім того, немає такої страшної вади, яку не можна б було замаскувати автозагаром і полум"ям декількох свічок. Правда полягає в тому, що чоловіки полюбляють займатися сексом саме з вами, тому припиніть все псувати, хвилюючись з приводу того, як ви виглядаєте.

5. Думайте про Бекхема: тривалі відношення припускають, що ви починаєте помалу набридати один одному і потребувати чогось нового. І якщо фото вашої улюбленої зірки заводить вас, не варто цього соромитися. Якщо ви уявляєте когось під час сексу, це зовсім не означає, що ви не любите вашого партнера. Адже ви обидва можете отримати з цього вигоду, просто не треба говорити йому, звідки узялася додаткова пристрасть з вашого боку минулої ночі.

6. Використовуйте реквізит: зніміть з нього краватку, зав"яжіть нею його очі і почніть роздягатися. Попросіть, щоб він вгадав, що ви знімаєте в себе в даний момент. Візьміть старий шовковий шарф і зв"яжіть руки вашому коханому, поки робитимете йому масаж. Деякі маленькі іграшки можуть внести велике пожвавлення до вашого сексуального життя, проте пам"ятайте, що ви не зобов"язані робити нічого, що вам не подобається, повідомляє mignews.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «6 правил хорошого сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути