понеділок, 23 квітня 2007 19:05

5-річна дівчинка загинула через неуважність мотоцикліста

Ось уже декілька днів Красилів Хмельницької області живе відгомоном жахливої трагедії, що сталася поблизу агрегатного заводу. На дорозі не розминулися мотоцикл МТ-11 і легковий автомобіль ИЖ-412. У результаті загинула п"ятирічна дівчинка, водій мотоцикла та його пасажирка отримали різної тяжкості тілесні ушкодження.

"Причиною аварії стало те, що мотоцикліст проявив неуважність і на повній швидкості врізався в легковик. У результаті отримав перелом правої гомілки. Тридцятивосьмирічна пасажирка, жителька села Волиця, отримала закриту черепно-мозкову травму та струс мозку. Її спочатку відправили в районну, а потім обласну лікарню. А її п"ятирічна донька, котра сиділа поруч з матір"ю в колясці мотоцикла, від отриманих травм померла по дорозі в Красилівську центральну районну лікарню", - інформує інспектор по зв"язках із населенням і громадськими формуваннями Красилівського РВ УМВС України Ірина Слободяна, передає "Всім".
Зараз ви читаєте новину «5-річна дівчинка загинула через неуважність мотоцикліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути