четвер, 31 травня 2007 16:59

50-кілограмову золоту ванну вкрали з готелю

У японському місті Камогава з готелю Kominato Hotel Mikazuki викрали ванну із золота 18 карата вартістю $120 млн. Дзвінок з готелю поступив на пульт чергового в 9.00 ранку за місцевим часом. Співробітники готелю заявили, що обнесена скляними стінами золота ванна, що стояла на 10 поверсі будівлі, зникла.

Злодії обрізали ланцюжок на дверях і винесли з поверху 50-кілограмову ванну шириною 121 см, довжиною 71 см і висотою 65 см. 30-кілограмовий сталевий постамент з-під ванни злодії теж прихопили з собою. Загалом складнощі злодії безшумно викрали 80 кг металу. "Останній раз ми бачили її в 2 ночі. Як їм вдалося забрати її непомітно для всього готелю - розуму не прикладу. Свідків немає, камери там не стояли", - говорить один із співробітників Kominato Hotel Mikazuki.

Поліція не знайшла ніяких слідів, що вказують на те, що важку ванну винесли з готелю. "Ми не знаємо, як таке могло відбутися, проте вважаємо, що грабіжників були декілька", - відзначив слідчий, повідомляє Аssociated Рress.

Зараз ви читаєте новину «50-кілограмову золоту ванну вкрали з готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути