Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 15:20

50 чернівецьких паломників дивом врятувалися при аварії

Великий туристичний автобус, розрахований на 50 осіб і повністю наповнений людьми, перекинувся на бік після перетину україно-російського кордону.

Пасажири з валізами попадали одне на одного. Що саме спричинило аварію, невідомо. Ймовірно, фатальну роль зіграла завузька для автобуса піщана грунтівка. Люди почали допомагати одне одному вибратися з пастки через вікна.

Пізніше з"ясувалося, що падіння не витримали ні крісла, ні корпус автобуса, але люди залишилися живими. А коли вони почали приходити до тями після пережитого, побачили в небі веселку. Вважають, що врятувалися милістю Божою.

Група паломників з Чернівців направлялася у тур по святих місцях України та Росії. Зупинилися в Єлецькому монастирі Чернігова, вклонилися нашим святиням, а потім планували відвідати славетне Дивеєво і відвезти гуманітарну допомогу до Єннатського чоловічого монастиря. Через кілька кілометрів після того, як вони перетнули митницю і кордон, автобус перекинувся. Семеро пасажирів отримали травми різного ступеня тяжкості - забої та переломи кінцівок. Можливо, завдяки вантажу - мішкам з "гуманітаркою" - транспортний засіб не перекинувся на дах.

Інспектори ДАІ приїхали на місце події майже одразу, проте карету "швидкої" довелося чекати години три. І все-таки попутним транспортом паломники повернулися в Україну. Їх прийняли у Єлецькому Свято-Успенському монастирі. Учасники автопригоди звершили подячний молебень за своє спасіння. Прочани вирішили не продовжувати подорож, а повернулися до рідного міста. За ними приїхав інший автобус з Чернівців, передає Високий Вал.

Зараз ви читаєте новину «50 чернівецьких паломників дивом врятувалися при аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути