Ексклюзиви
пʼятниця, 26 жовтня 2007 12:28

4-річна дитина впізнала кілерів, що вбили її батьків

У Курганській області 4-річна дитина впізнала кілерів, що вбили її батьків.

 Із слів хлопчика психологи і криміналісти змогли скласти фоторобот злочинців.

 Звіряче вбивство на замовлення подружжя було скоєно в місті Шумисі у вересні, а зараз слідство вже встановило виконавців і замовника злочину.

 Згідно з матеріалами розслідування, 4 вересня близько одинадцяти годин ранку в квартирі одного з будинків на вулиці Дзержинського було знайдено тіла подружжя М. Там само були виявлені їхні діти – чотирирічний хлопчик і дівчинка, якій всього кілька місяців від народження.

 Подвійне вбивство злочинці спробували замаскувати під вбивство і самогубство: нібито дружина в ході п"яної сварки зарізала чоловіка, а потім повісилася. На столі стояла пляшка горілки, стакани, закуска.

 Проте в процесі слідства інсценування було розкрите. По-перше, жінка була повішена "не так", як буває у випадках суїциду. До того ж знайомі сім"ї показали, що чоловік був закодований, а його дружина годувала дитину грудьми.

 Серйозні докази вдалося зібрати після опитування хлопчика, що вижив. Завдяки роботі фахівця-психолога вдалося отримати словесний портрет підозрюваних, після чого експерти-криміналісти склали їхній фоторобот.

 Після показу зображення злочинців в телевізійному ефірі в ОВД по Шумихинському району звернулися кілька громадян. За їхніми словами, напередодні скоєння вбивства біля будинку потерпілих вони бачили двох чоловіків, один з яких за прикметами був схожий на фоторобот убивць. Згодом ці свідчення послужили додатковим доказом вини злочинців.

Замовника злочину оперативники знайшли, ретельно вивчивши коло знайомих загиблого чоловіка за останні роки. Як виявилось, кілерів найняла людина, з якою убитий мав стосунки в 2005 році, а в даний час вона відбуває покарання в колонії. Слідство вважає, що підозрюваний керував діями виконавців із-за колючого дроту, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «4-річна дитина впізнала кілерів, що вбили її батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути