Ексклюзиви
пʼятниця, 21 березня 2008 15:11

48-річний Дмитро Дібров одружився на 23-річній дівчині (ФОТО)

 
48-річний телеведучий і шоуменДмитро Дібров одружився на дівчині, яка на чверть століття молодше за нього.

У інтерв"ю виданню Дібров зізнався, що хоче обзавестися з 23-річною красунею Александрой Шевченко п"ятьма дітьми. Подружжя мріє, щоб першою на світ з"явилася дочка.

"Всі ці спектаклі з весіллям хороші, але вони для мами і для друзів, - говорить Дмитро. - Для життя потрібне одне - щастя твого партнера. Жодна за дванадцять років мого неодруженого життя не довела мене до рагсу! Мені і в голову не приходило комусь це запропонувати. А тут навіть думати нічого! - говорить Дмитро. - Ми з Санечкой вирішили ніколи не знімати наші кільця!

Не дивлячись на те, що їх шлюб вже зареєстрований, весільне торжество молодята планують на літній період. "Весілля, швидше за все, буде в теплий час, а місце ми ще обговорюємо з Сашенькой, можливо, це буде за межами столиці", - поділився шоумен.

Дмитро і Олександра зізналися, що мріють обзавестися як мінімум п"ятьма малюками. "Першою я, звичайно, хочу дочку, - говорить Дібров. - Сашеньку. Хочу, щоб вона була така ж, як моя Саша! Втім, якщо народиться хлопчик, то над ім"ям довго думати не будемо - теж назвемо Сашенькой".

Про нову дружину Діброва відомо тільки те, що вона з Ростова-на-Дону. З цього ж міста приїхав свого часу до Москви і Дібров. Для Дмитра цей шлюб не перший, є у нього і діти: син Денис і дочка Лада, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «48-річний Дмитро Дібров одружився на 23-річній дівчині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути