Ексклюзиви
вівторок, 22 квітня 2008 12:57

42-річна Ліз Херлі знялася в бікіні (ФОТО)

Не так давно Ліз Херлі заявляла, що вона зав"язала з бікіні і що більше не позуватиме на знімках в купальному костюмі, повідомляє Daily Mail.

Проте ці фотографії говорять про те, що 42-річна Херлі готова пом"якшити правила за певних умов. Перша умова - це бізнес, власна колекція купальників в ексклюзивному салоні Mango. А друге - фотошоп.

В інтерв"ю журналу Sunday Times Style Ліз Херлі зізналася: "Не бачу нічого поганого в тому, щоб знятися в бікіні. В наступному місяці у мене дві зйомки", - і додала, що в своєму віці робить ставку на хороших фотографів і цифрову обробку знімків. "Як і всім, мені подобається деяке ретушування", - сказала вона.

Навіть три роки тому Херлі не була такою упевненою в собі. В інтерв"ю в 2005 році вона обіцяла "залягти на дно" і не дратувати всіх своїм тілом. "Коли я дивлюся в дзеркало, то бачу людину, яка дуже багато їсть і дуже мало займається спортом. Я більше не хочу працювати моделлю. Ці часи для мене минули. З роками людина починає бути незадоволеною своїм тілом", - говорила вона.

В березні минулого року Херлі, у якої є 6-річний син Деміан, вийшла заміж за 42-річного індійського бізнесмена Аруна Найра. Спочатку вони одружилися на громадянській церемонії у Великій Британії, а потім відправилися в індійське місто Джодхпур, розташоване в пустельному штаті Раджастан. Там відбувся урочистий ритуал, що скріпляє подружній союз відповідно до традицій індуїзму. ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «42-річна Ліз Херлі знялася в бікіні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути