пʼятниця, 23 листопада 2007 09:17

40-річний чоловік вбив і закопав власну матір на Харківщині

Співробітники Балаклейського райвідділу Головного Управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області заарештували 40-річного ніде не працюючого, раніше судимого жителя села Вербівка за підозрою у вбивстві власної матері.

Про це сказано в повідомленні Центру зв"язків із громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

Як сказано в повідомленні, інформацію про зникнення 61-річної жінки одержав дільничний інспектор Балаклейського райвідділу під час побудинкового обходу в середині листопада.

Він запитав у сина зниклої, де його мати, але той відповів, що мати поїхала до родичів у Чернігів.

Інспектор цьому не повірив, знаючи, що в жінки просто не було грошей на таку поїздку, і подзвонив у Чернігів її сестрі, а та сказала, що вони вже давно не бачилися.

Коли сина зниклої допитали вдруге, він зізнався, що ввечері 1 листопада, перебуваючи в стані алкогольного сп"яніння, він посварився з матір"ю, штовхнув її й вона вдарилася головою об кут дверей.

Син, не звертаючи на неї уваги, пішов з дому й не вертався три доби, а коли повернувся, знайшов матір все там же на підлозі й зрозумів, що вона померла.

Злякавшись відповідальності, він увечері 4 листопада поклав труп на багажник велосипеда, відвіз до річки, що протікає неподалік, і закопав там.

Проти підозрюваного порушено кримінальну справу за ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), ведеться слідство, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «40-річний чоловік вбив і закопав власну матір на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути