Ексклюзиви
понеділок, 02 червня 2008 18:22

300 пожежників гасили полум"я на відомій кіностудії у Лос-Анджелесі

Більше 12 годин пожежні гасили полум"я, що вирувало в парку розваг при відомій кіностудії "Universal Studios" у Лос-Анджелесі.

Як повідомляє Бі-бі-сі, в операції брали участь близько 300 пожежників. Вертольоти скинули на місце події тонни води. Троє людей постраждали. За даними газети "Los Angeles Times", зусиллям пожежних перешкоджав низький тиск води в гідрантах.

Внаслідок пожежі повністю згорів виставлений макет Кінг-конга та декорації фільму "Назад у майбутнє". Постраждали також 40-50 тисяч відеокасет та бобин кіноплівки у відеоархіві, але кіностудія заявила, що має резервні копії всіх загиблих матеріалів.

Пожежа почалася рано вранці в неділю біля одного із знімальних корпусів. Причиною спалаху міг стати вибух балона з пропаном, проте є припущення, що вибух стався вже після того, як почалася пожежа. У місці, де виник спалах, нібито незадовго до цього проходили зйомки. Якщо це так, то там справді могло бути багато займистих матеріалів, реквізиту та палива.

Глава "Universal Studios" Рон Майер подякував пожежним. "Вони справжні герої, приїхали в рекордно короткі терміни, - сказав він. - Вони загасили пожежу, яка могла поширюватися безконтрольно з найжахливішими наслідками".

Представник студії заявив, що парк розваг і торговельний центр будуть відкриті для публіки, як завжди, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «300 пожежників гасили полум"я на відомій кіностудії у Лос-Анджелесі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути