Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2007 17:04

2-річна британка визнана самим юним генієм в світі

У Британії дворічна дівчинка вразила експертів, набравши в тесті на коефіцієнт інтелекту 152 бали, завдяки чому вона увійшла до числа 2% найрозумніших людей планети.

Джорджія Браун з міста Альдершот в Гемпширі стала наймолодшим членом жіночої статі британського відділення організації Mensa International, яка об"єднує по всьому світу людей з високим IQ.

Психолог Джоан Фріман, яка тестувала Джорджію, заявила, що дівчинка могла б досягти і вищого результату, але їй довелося лягти спати після 45 хвилин роботи.

Мати Джорджії, Люсі Браун, давно помітила, що її дочка приголомшливо швидко розвивається. У п"ять місяців вона вже повзала, в дев"ять - ходила, а в 18 почала розмовляти. Батьки звернулися до психологів, щоб вони перевірили IQ дочки.

У Mensa підтвердили, що Джорджія на даний момент є їх наймолодшим членом і наймолодшим членом жіночої статі за всю історію організації. Наймолодшим членом Mensa за весь час був хлопчик, якого прийняли до лав геніїв в 90-і роки. Тоді він був на декілька днів молодшим, ніж Джорджія зараз.

Mensa International об"єднує 100 тис. чоловік в 50 країнах світу. Найбільш крупні відділення існують в США - 50 тис. чоловік, і Великобританії - 25 тисяч, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «2-річна британка визнана самим юним генієм в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути