Ексклюзиви
субота, 12 травня 2007 10:49

24 вкрадені болти з рейок зупинили рух поїздів

На залізницях України продовжується несанкціоноване втручання сторонніх осіб в облаштування залізничного транспорту. Лише за минулу добу зафіксовали кілька випадків, що загрожували безпеці руху поїздів. Про це повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Зокрема, 10 травня на перегоні Ясинувата — Кальміус Донецької залізниці машиніст дизель-поїзду N6071 сполученням Іловайськ — Ясинувата виявив крадіжку 12 стикових колійних накладок та 24 болтів, що застосовуються для скріплення рейок. Через крадіжку поїзд був затриманий на півтори години.

Того ж дня на станції Боярка Південно-Західної залізниці машиніст пасажирського поїзда N9 сполученням Київ-Одеса застосував екстрене гальмування, але не зміг запобігти наїзду на дерев"яну колоду завдовжки 70 см та завширшки 50 см, яку поклали на рейки. Внаслідок наїзду пошкоджено два локомотива, а також елементи гальмівної магістралі у двох вагонах. Поїзд затримався на 2 з половиною години. Ніхто з пасажирів не постраждав.

Про ці випадки повідомили правоохоронні органи.

Як свідчать статистичні дані, у цьому році кількість несанкціонованих втручань порівняно з минулим роком збільшилась майже вдвічі. За перший квартал 2007 року зафіксували 4 129 випадків, збитки від них склали 1 млн 620 тисяч гривень. Тоді як за аналогічний період минулого року зафіксували 2 311 випадків і збитки від них склали 630 тисяч гривень, передає Обоз.

Зараз ви читаєте новину «24 вкрадені болти з рейок зупинили рух поїздів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути