Ексклюзиви
середа, 21 травня 2008 14:46

24 травня у Києві відбудеться фестиваль повітряних зміїв

24 травня в Музеї народної архітектури і побуту (с. Пирогів) відбудеться Київський відкритий фестиваль повітряних зміїв, присвячений Дню столиці. Фестиваль проводить Головне управління освіти і науки КДМА і Міський координаційний центр науково-технічної творчості молоді, яка навчається (НТТМ "Сфера").

За словами організаторів, мета фестивалю - розвиток і популяризація модельних видів спорту серед молоді, яка навчається, а також залучення вихованців до участі в міських змаганнях в області спортивно-технічної творчості. На даному заході відбудеться підведення підсумків роботи авіамодельних кружків і гуртків повітряних зміїв.

Так, в змаганнях фестивалю візьмуть участь учні (вихованці) загальноосвітніх, позашкільних і професійно-технічних учбових закладів Києва, які займаються в гуртках науково-технічної творчості. Зокрема, в заході будуть представлені різні класи моделей повітряних зміїв. До участі у фестивалі цього року запрошені команди з різних регіонів України. В цілому, в змаганнях візьмуть участь 80 учнів у віці від 12 до 18 років. Початок фестивалю - в 11:00, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

Зараз ви читаєте новину «24 травня у Києві відбудеться фестиваль повітряних зміїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути