вівторок, 13 травня 2008 14:15

20-річний юнак зарізав свого батька через відмову в одруженні

Поминками завершився весільний клопіт на Миколаївщині. Історія кохання молодої пари продовжувалася майже два роки, і ніхто з її учасників не очікував, що завершиться вона не засиланням сватів, а різаниною за великоднім столом.

В одному з сіл Кривоозерського району проживала звичайна родина. Син господарів – 20-річний Геннадій - два роки зустрічався з дівчиною, яка мешкала у тому ж селі. Молоді кохали один одного і парубок неодноразово закидав тату ідеї про одруження.

Втім, батько вважав сина надто молодим для шлюбу. А хлопець переживав, що красуня його покине, бо залицяльників в рідному селі було достатньо. Юнак вирішив скористатись святом Великодня, щоб таки умовити батька.

За святковим столом батько вів себе стримано, але лише до того моменту, поки син знову не спитав про шлюб. Розгніваний голова родини показав коханим на двері.

Почалася сварка, в ході якої нерви у сина не витримали, він схопив зі стола ножа і наніс удари батьку. Він помер. Зараз підозрюваний знаходиться в ІТТ, триває слідство".

Правоохоронці, які через 10 хвилин вже були на місці події, зразу знайшли підозрюваного. Опору він не чинив, та зразу дав правдиві свідчення. Зараз парубок перебуває в ізоляторі тимчасового утримання та вивчає біблію. Його недавня наречена почала зустрічатися з іншим кавалером, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «20-річний юнак зарізав свого батька через відмову в одруженні ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути