Ексклюзиви
субота, 05 липня 2008 16:55

18 людей загинули в результаті ДТП у Нігерії

Щонайменше 18 людей загинули сьогодні в автокатастрофі в Нігерії. Два автобуси зіткнулися в штаті Едо на півдні країни.

За попередніми даними розпочатого поліцією розслідування, у одного з автобусів на повному ходу лопнула передня покришка. Водій втратив управління, і транспортний засіб виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим автобусом.

Нігерія разом із ЮАР входить до числа лідерів із кількості дорожньо-транспортних подій в Африці. Основні причини - популярність серед місцевих водіїв екстремального стилю водіння і зневажання нормами техніки безпеки, зокрема, - відсутність регулярного технічного контролю.

У лютому минулого року в Нігерії відбулася велика автомобільна аварія. В результаті дорожньо-транспортної події на північному заході Нігерії загинули 55 людей. Вантажівка, на борту якої були корови і близько 150 чоловік, прямувала з м. Фунтуа в м. Лагос, фінансову столицю Нігерії. Біля м. Дандуме при спробі об"їхати вибоїну на дорозі водій втратив управління, і вантажівка перекинулася. Близько 30 людей загинули на місці, решта померли від травм у шпиталі, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «18 людей загинули в результаті ДТП у Нігерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути