субота, 22 вересня 2007 11:25

15-річного хлопця закопали у землю за борг у 3 гривні

У Донецьку закопали в землю п"ятнадцятирічного хлопця за три гривни боргу, повідомляє прес-служба Донецького ГУ ГУМВС України в Донецькій області.

Учень однієї зі шкіл Петровського району Донецька, позичив три гривни у малознайомого хлопця, дев"ятнадцятирічного охоронця одного з приватних підприємств і тривалий час не віддавав ці гроші.

"Кредитор" з товаришем зустрів свого боржника в лісопосадці, неподалік від поляни, де підлітки збираються пограти у футбол.

15-річного хлопця змусили викопати яму під свій зріст глибиною 30-40 сантиметрів. Коли "могила" була готова, змусили його туди лягти, після чого закидали жертву землею і встановили хрест. Все що відбувається знімали на відео мобільного телефону. Підліткові не вистачило кисню, і через 20-30 секунд він почав вибиратися назовні, і тут від своїх мучителів дізнався, що дану зйомку вони запустять в Інтернет, після чого його борг вважатиметься погашеним.

Цього ж дня потерпілий разом з батьками звернувся в райвідділ міліції. Через декілька годин підозрювані були затримані. "Старший з них під час розмови з працівниками міліції поводився дуже спокійно і пояснив, що він вважає свій вчинок правильним і нічого злочинного в ньому не бачить, - розповів оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх Петровського РВ Денис Гнатуша. - Він вважає, що так і треба чинити з тими, хто не повертає вчасно борги. Його молодший приятель усвідомив свою провину і розкаявся у скоєному. Наразі обидва чекають вироку суду", повідомляє Остров.

Зараз ви читаєте новину «15-річного хлопця закопали у землю за борг у 3 гривні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути