Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 08:19

15-річний підліток зґвалтував і вбив свою 6-річну сусідку

Тринадцять ножових поранень завдав шестирічній дівчинці парубок із Дніпропетровщини. Дитина завинила тільки тим, що випадково потрапила на очі нелюдові. Він її зґвалтував, а потім убив.

До міліції звернулася 30-річна Інга. Повідомила, що з дитячого майданчика зникла її 6-річна донька Аліса. Правоохоронці взялися допитувати свідків і сусідів. Невдовзі вони з"ясовували обставини зникнення дитини.

Під час розмови з правоохоронцями парубок плутався у своїх свідченнях. Згодом він зазнався, що скоїв тяжкий злочин.

Руслан Маєвський, керівник відділу Криничанського РВ міліції: "У нього виник намір на скоєння злочину на сексуальному ґрунті, він заздалегідь узяв кухонний ніж, узяв цю дівчинку за руку, і повів у бік кукурудзяного поля, там він її роздів після чого будучи з однією переламаною рукою, тримав її за горло і здійснював статевий акт. Потім дівчинку задушив, і щоб приховати даний злочин, він заздалегідь приготованим ножем наніс 13 ножових поранень".

Олександр Корінь, керівник Криничанського РВ міліції: "Я вважаю, що у цієї молодої людини щось не в порядку з головою, з психікою, нормальна людина такого не змогла б зробити, він готувався до скоєння такого злочину, удома узяв ніж, у нього був намір на те, що дитина додому живою не прийде".

На вбитій 6-річній дитині експерти нарахували одинадцять ножових поранень у серце і два – у спину. Крім того, нападник розбив дівчинці голову.

Затриманому загрожує 15 років позбавлення волі. Правоохоронці говорять, що за аналогічний злочин уже відбуває покарання його старший брат, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «15-річний підліток зґвалтував і вбив свою 6-річну сусідку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути