середа, 16 квітня 2008 09:54

15-річні підлітки забили до смерті свого боржника

Убили за 150 гривень. Двоє молодиків на Луганщині позбавили життя свого знайомого, який не зміг вчасно повернути борг. Відсутність грошей настільки розлютила нападників, що вони перетворили обличчя чоловіка на криваве місиво.

Місто Свердловськ здригнулося від страшної звістки: на вулиці Водоп"янова знайшли мертвого чоловіка. Його обличчя було понівечено та повністю залито кров"ю.

Уже за годину міліціонери затримали одного з підозрюваних. З"ясувалося, що нероба позичив у двох неповнолітніх сусідів 150 гривень. Гроші швиденько пропив. Сподівався, що 15-річні хлопці навряд чи вибиватимуть борг силою, але помилився.

Трагічного дня чоловік зустрів кредиторів на одній із вулиць міста. Молодики були напідпитку. Вони потягли чоловіка за найближчий магазин і там узялися вимагати свої гроші. Аргументували розмову міцними стусанами.

Нелюди так жорсткого били чоловіка, що його обличчя перетворилося на криваве місиво.

Підозрювані – вихованці проблемних сімей. Один із парубків жив із бабусею: не слухав ані її, ані вчителів. У лютому за хуліганство отримав умовний термін, але висновків із того не зробив. Його друг – із багатодітної родини. Батько помер, а мати сама намагалася поставити на ноги чотирьох дітей.

Іще з раннього дитинства хлопці демонстрували жорстокість і віру у власну безвідповідальність. Ці фактори, за словами фахівців, і довели хлопців до вбивств, повідомляє НТН.

Зараз ви читаєте новину «15-річні підлітки забили до смерті свого боржника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути