Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 13:16

11-річний хлопчик-вовк хоче вилікуватися (ФОТО)

 
11-річний індійський хлопчик Прутвірай Патіл з округу Санглі недалеко від Бомбея страждає гіпертрихозом, одним з найрідкісніших генетичних розладів. За деякими даними, зараз в світі всього близько п"ятдесяти людей, які мають таке захворювання, повідомляє TheSun.

З десяти років хлопчика намагалися лікувати різноманітними способами, зокрема гомеопатією, аюрведой і лазером, проте нічого не допомагало. За словами дитини, його іноді обзивають "вовком", а незнайомі люди вирячаються на нього. "Складно, коли доводиться виїжджати зі свого міста туди, де люди мене не знають. Але в останньому волосся мені не заважає, воно не свербить і не пахне. "Коли я пішов в школу, спочатку інші діти мене дратували, але зараз вони зі мною поводяться як з нормальним. ", - говорить хлопчик.

Після народження Прутвірая одні марновірні жителі говорили його матері, що вона народила божество, інші навпаки вважали це поганим знаком. "Всі приходили подивитися на нашу дитину. Але скоро сусіди звикли до Прутвіраю. Він добре вчиться і у нього хороша пам"ять. Він щодня грає в крикет з друзями і поводиться як звичайна дитина", - говорять батьки, 32-річна Аніта і 39-річний Діліп.

"Але нам не подобається це волосся. Ми не хочемо, щоб люди вічно показували на нього пальцем. Тому ми звертаємося до лікарів", - додають вони, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «11-річний хлопчик-вовк хоче вилікуватися (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути