Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2018 15:43

11-класнику Олександру Гегельському на лікування саркоми потрібна допомога

Автор: Фото надане Тетяною Пономаренко
  Щодня на лікування Олександра необхідно близько 1 тисячі гривень.
Щодня на лікування Олександра необхідно близько 1 тисячі гривень.

15-річний Олександр Гегельський зі Шполи на Черкащині в Інституті раку в Києві лікує саркому правої гомілки. Хлопець пройшов 5 курсів хіміотерапії, переніс дві операції. Щодня на лікування потрібно близько 1 тис. грн.

"У лютому в сина почала боліти права нога. Лікар призначив примочки. Сказав, що був надкол ноги. Три тижні лікування нічого не дали, нога дуже розпухла. Нас направили в обласну дитячу лікарню. Там виявили саркому й перевели в онкодиспансер. Звідти - в Інститут раку, бо для відповідної хіміотерапії немає обладнання.

Саша пройшов п'ять курсів. 30 серпня йому видалили пошкоджену частину кістки і вставили імплантат. Він коштує понад 40 тисяч гривень. Грошима допомагали небайдужі люди. Ми їм за це дуже вдячні, бо не знаю, за що б я лікувала дитину.

На початку вересня в правій легені виявили метастази, тому 5 серпня була знову операція. Син важко переніс операцію. У лівій теж трохи є, але лікарі вирішують, робити знову операцію чи спочатку хіміотерапію. Я знову прошу людей, щоб допомогли на лікування. Я не працюю, бо доглядаю за 93-річною матір'ю. Зараз біля неї моя старша дочка, яка перебуває в декретній відпустці. З батьком дітей я давно розлучилася, бо пиячив. Родичів не маємо, тому надія лише на людей, що відгукнуться на допомогу Саші", - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Гегельська.

Реквізити для допомоги:

Картка ПриватБанку: 5168 7573 6499 4709 (мати Гегельська Наталія Іванівна).

Контакти рідної сестри Олександра Тетяни Пономаренко: 0 (63) 375 62 01.

Зараз ви читаєте новину «11-класнику Олександру Гегельському на лікування саркоми потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути