Ексклюзиви
середа, 18 квітня 2007 08:27

11 жінок-пасажирок маршрутки загинули в ДТП на Хмельниччині (ФОТО)
7

Сімнадцятого квітня близько 13.30 на автодорозі Львів-Кіровоград-Знам"янка на 202 кілометрі автотраси, поблизу села Лозове Волочиського району, що на Хмельниччині, вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом.

Вантажний автомобіль "Рено" з Вінницькими номерами рухаючись у бік Хмельницького зіткнувся з мікроавтобусом "Форд-Транзит". На місці пригоди загинули одинадцять пасажирів (всі жінки) та водій "Форда". Ще одна жінка померла дорогою до лікарні.

Проїжджу частину вкрили яскраві балони для обприскування, котрі розсипалися з розбитої вантажівки. Загиблих поклали на узбіччі дороги та вкрили покривалами. У розтрощеному автомобілі лежали особисті речі – сумки, верхній одяг. Люди поверталися з Хмельницького речового ринку до Ковеля, Волинської області, розповів правоохоронцям водій другого мікроавтобусу, котрий також повертався з базару.

Вістка про аварію швидко ширилися, і за кілька хвилин дзвонили майже всі телефони потерпілих у автокатастрофі.

"Як твердять свідки цієї пригоди, - розповідає старший інспектор інформаційно-організаційно роботи відділу ДАІ управління внутрішніх справ в Хмельницькій області Олександр Макаров, - вантажівка різко виїхала на смугу зустрічного руху і врізалася у мікроавтобус, водій якого в останній момент ледь встиг крутнути кермом. Удар прийшовся у дверцята водія.

"РЕНошка" ще кілька десятків метрів протягла мікроавтобус і вм"яла його у насип. На місці пригоди загинули одинадцять людей. Ще одна жінка померла дорогою до лікарні. Водія вантажівки госпіталізовано".

Як повідомили у травматології Волочиської районної лікарні, 33-річний Василь, водій вантажівки, перебуває у задовільному стані.


"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «11 жінок-пасажирок маршрутки загинули в ДТП на Хмельниччині (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути