Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 17:42

Від пожежі на артскладах у місті Лозова постраждали 12 шкіл

Глава Харківської облдержадміністрації Арсен Аваков заявив у неділю, що ситуація в місті Лозова перебуває під повним контролем, а місто повертається до звичного життя.

Цю заяву губернатор зробив в ході робочої поїздки в постраждале від вибухів боєприпасів місто, повідомляє прес-служба Харківської облдержадміністрації.

Під час поїздки А.Аваков ознайомився з ходом відбудовних робіт в установах освіти, потерпілих внаслідок надзвичайної ситуації на 61-му арсеналі.

Крім того, глава облдержадміністрації відвідав полігон і зробив обліт арсеналу по периметру на вертольоті. У цей час на полігоні відзначено п"ять місць тління гуми. Як доповіли А.Авакову представники Міністерства оборони України, цілими на полігоні залишилися всього 13 сховищ боєприпасів.

Представники МНС і Міноборони на засіданні обласної комісії з надзвичайних ситуацій у Лозівському міськвиконкомі під керівництвом глави обладміністрації доповіли, що в неділю на арсеналі пролунав єдиний гуркіт, однак фахівці не пов"язують його з вибухом снарядів.

У ході засідання також обговорювалося питання готовності установ освіти, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації, до початку нового навчального року. Усього, за словами заступника глави обладміністрації Людмили Бєлової, у результаті НП постраждали 12 установ освіти: 1 школа в Близнюківському районі, 4 - у Лозівському, інші - у самому місті, повідомляє Освiтнiй портал

Зараз ви читаєте новину « Від пожежі на артскладах у місті Лозова постраждали 12 шкіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути