Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2008 08:54

У центрі Києва у водія "Шевроле" вкрали 5 мільйонів гривень

Бандити напали на водія, коли той пригальмував на світлофорі.

Вчора об 11 годині ранку на вулиці Прорізній (буквально в двох кроках від Хрещатику) трапилося зухвале пограбування. Четверо невідомих захопили зненацька водія "Шевроле Авео" і забрали з машини кейс з 5 мільйонами гривень (близько $1 мільйона).

Події розвивалися таким чином. Коли машина зупинилася на світлофорі, до неї підбігли кілька людей і постукали у вікно з водійського боку. Опустивши скло, чоловік тут же "вимкнувся", навіть не встигнувши второпати, що відбувається. Коли прокинувся, його обличчя виявилося розбитим, руки прикуті кайданками до керма, а кейс з грошима і ноутбук зникли.

"Як стверджує потерпілий, йому чимось бризнули в обличчя, – сказали в ГУ МВС столиці. – Потім нападники швиденько обнишпорили салон автомобіля. Зараз потрібно перевірити записи відеокамер спостереження, які установлені на довколишніх будинках. Вони мали зафіксувати картину нападу. Опитаємо свідків. Оперативна група перевіряє інформацію, звідки в машині опинилися такі гроші, і з"ясовує особи нальотчиків. Якщо пограбування дійсно мало місце, то бандити діяли явно за наведенням".

Попри те, що інцидент стався в самому центрі Києва, ніхто з людей особливої уваги на нього не звернув. За словами перехожих, грабіжники пояснили, що вони оперативники, мовляв, йде звичайне затримання. Зробивши свою справу, зловмисники втікли.

Це вже не перший випадок, коли в Києві з салону авто викрадають велику суму. Лише тиждень тому на вулиці Шота Руставелі власник "Лексуса" позбувся кейса зі 100 тисячами доларів. До водія підійшов незнайомець і щось запитав. У мить, коли чоловік був зайнятий бесідою, спільник зловмисника тихенько відкрив пасажирські двері машини і вкрав дипломат з грошима, що лежав на задньому сидінні. Тоді злочинців за гарячими слідами не знайшли. Цілком можливо, що це ті самі бандити і вони знову вийшли на справу, повідомляє  Комсомольская правда.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва у водія "Шевроле" вкрали 5 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути