Ексклюзиви
пʼятниця, 08 серпня 2008 16:03

У Києві з"являться 6 нових навчальних закладів

У Києві до 1 вересня відкриються 6 нових навчальних закладів. Про це заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолій Голубченко.

Як повідомили в прес-службі КМДА, чиновник відзначив, що нові школи й дитячі садки будуть відкриті в Дарницькому, Деснянському, Подільському, Солом"янському і Святошинському районах.

Зокрема, за його словами, заплановано ввести в експлуатацію школу на Позняках (3-й мікрорайон, ділянка 17-А), дошкільний навчальний заклад на вул. Милославській, 7, у Деснянському районі, школу N107 у Подільському районі, навчальний заклад N162 на вул. Рахманінова, 47, у Святошинському районі.

Також, за інформацією А.Голубченка, завершується реконструкція з добудуванням школи N193 на вул. Светлицького, 22, у Подільському районі, і закінчується остання черга будівництва навчального закладу N115 на вул. Кавказькій в Солом"янському районі. Зокрема, тут добудовують басейн.

Нагадаємо, що цієї осені в столичні школи підуть 22 тис. першокласників. Якщо в 2007-2008 навчальному році в школах столиці України вчилося понад 236 тис. учнів, то в 2012-2013 навчальному році будуть здобувати загальну середню освіту понад 259,8 тис. дітей, що майже на 24 тис. більше, ніж у цьому навчальному році, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину « У Києві з"являться 6 нових навчальних закладів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути