Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 18:54

У Києві затримано двох наркоманів, які нападали на водіїв

Співробітники відділу кримінального розшуку Подільського районного управління столичної міліції затримали двох жителів Києва, які здійснювали розбійні напади на водіїв за допомогою ножа і зашморгу.

Як повідомили в центрі зв"язків з громадськістю ГУ Міністерства внутрішніх справ України в Києві, днями близько 22.00 в подільську районну міліцію звернувся 42-річний житель району Виноградар із заявою про те, що на проспекті Правди двоє хлопців, застосовуючи фізичну силу, відібрали у нього особисті речі і автомобіль "Toyota Camry".

За словами потерпілого, він погодився підвезти на своєму автомобілі двох невідомих чоловіків з Оболоні на Виноградар. Проїжджаючи проспект Правди, один з пасажирів наказав йому зупинитися.

Хлопець, який сидів ззаду, накинув потерпілому на шию зашморг, другою приставив до горла ніж. У власника машини відібрали золотий ланцюжок, мобільний телефон і 30 доларів. У якийсь момент водієві вдалося вирватися з рук грабіжників і втекти. Злочинці з місця злочину зникли на його ж машині.

Через декілька годин співробітники правоохоронних органів знайшли викрадений автомобіль в Оболонському районі. З часом були затримані і підозрювані. Обидва - жителі Оболоні, наркомани зі стажем. Один з них раніше судимий за шахрайство і квартирні крадіжки, другий - за розбій. Як з"ясували оперативники, таким чином "парочка" заробляла собі на чергову "дозу", повідомляє АМИ ""Новости - Украина"".

Зараз ви читаєте новину « У Києві затримано двох наркоманів, які нападали на водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути