Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2008 08:42

Сусідки помстилися жінці, влаштувавши вибух у її будинку

Співробітники правоохоронних органів у місті Очаків (Миколаївська область) затримали двох підозрюваних у виникненні пожежі і вибуху газу в житлових будинках, які трапилися в понеділок, 13 жовтня.

За наслідками першочергових слідчих мір заздалегідь встановлено, що до подій причетні дві місцеві мешканки, які є родичками, повідомив Департамент зв"язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ України в середу.

Так, в ніч проти понеділка на вул. Шамборського виникла пожежа в одноповерховому житловому будинку, який розділено на дві частини та який належить двом сім"ям. Крім того, приблизно в той же час в цегляному п"ятиповерховому будинку на вул. 8 Березня, стався вибух і виникла пожежа. Унаслідок вибуху загинула 61-річна місцева мешканка.

В ході проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що затримані місцеві мешканки, яких підозрюють в скоєнні даних злочинів, з 2006 року неодноразово зверталися до прокуратури та органів внутрішніх справ зі скаргами на адресу своєї сусідки з будинку по вул. Шамборського, де вони проживають.

За кожною скаргою, пов"язаною з володінням будинком і земельною ділянкою, були проведені ретельні перевірки, в ході яких правопорушень з боку згаданої сусідки не виявлено.

Крім того, 6 квітня 2008 року під час сварки одна із затриманих нанесла своїй сусідці тілесні ушкодження. Очаківський районний суд Миколаївської області 12 червня порушив щодо порушниці кримінальну справу, згідно ст. 125 ч. 2 КК України.

Як було встановлено, обидві сусідки-родички з метою помсти спланували і за допомогою газового балона скоїли підпал будинку на вул. Шамборського. Пізніше вони намагалися підпалити в будинку на вул. 8 Березня ще одну квартиру, власниками якої вони є, чим і спровокували вибух газу.

Проти обох громадянок порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст. 115 ч. 2 п. 5 (умисне вбивство) КК України. Зараз вони затримані в порядку ст. 115 УПК України. Продовжується слідство, повідомляє NEWSru.ua

Зараз ви читаєте новину « Сусідки помстилися жінці, влаштувавши вибух у її будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути