Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 09:35

Чоловік подарував собі на день народження смерть коханця дружини

В родині вже давно все пішло шкереберть, і подружжя подало на розлучення. Через сварки голова родини пішов із сім"ї, а на його місце жінка привела іншого. Це вразило самолюбство ревнивого чоловіка.

За плечима убивці 18 років тюрми. Останній термін – за умисне вбивство. Коли вийшов на волю, чоловік вирішив стати на шлях істини: знайшов роботу в шахті, одружився. З коханою прожили 7 років, народили сина. Втім, поступово щасливе сімейне життя перетворилося на пекло. Тоді він пішов, а дружина завела собі коханця – такого ж зека зі стажем.

Його виганяли, але він повертався знову і знову. Зрада дружини та зухвале ставлення коханця допекли. Обурення кипіло, і таки вийшло назовні. Власний день народження він перетворив на день смерті коханця своєї дружини. Святкував у товариша, а потім взяв ножа та пішов мститися.

Про вбивство чоловік не шкодує. Каже, і коханець, і жінка – жахливі люди. Екс-дружину називає "чорною вдовою". Твердить, що за своє життя зла жінка поховала трьох коханців, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину « Чоловік подарував собі на день народження смерть коханця дружини ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути