Ексклюзиви
субота, 25 жовтня 2008 13:04

Буш проголосував достроково за Джона Маккейна

Буш проголосував достроково за Джона Маккейна

В п"ятницю, 24 жовтня, президент США Джордж Буш і його дружина Лора Буш у Вашингтоні достроково проголосували на президентських виборах, які пройдуть по всій країні 4 листопада, повідомило Associated Press. За інформацією прес-служби Білого дому, вони віддали свої голоси за кандидата-республіканця Джона Маккейна.

На відміну від попередніх президентських виборів, зараз подружжя не відправилося в штат Техас, де вони зареєстровані як виборці. Прес-секретар Білого дому Дана Періно повідомила, що їх заповнені бюлетені відправлені до Техасу поштою. Очікується, що в день виборів Джордж Буш спостерігатиме за ходом голосування з Вашингтону.

Як повідомила в суботу газета The Washington Post, в більшість американських редакцій по електронній пошті поступила наступна заява Дані Періно: "Важко повірити, але багато репортерів ставлять мені одне і те ж питання: "За кого проголосував президент?" Я вважаю, що повинна це прояснити. Останніми місяцями президент неодноразово заявляв, що підтримує кандидатуру Маккейна. І, звичайно ж, він проголосував саме за нього".

Єдиним кандидатом від Демократичної партії на президентських виборах є сенатор від штату Ілінойс Барак Обама. Його суперником від Республіканської партії став сенатор від штату Аризона Джон Маккейн, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Буш проголосував достроково за Джона Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути