пʼятниця, 13 квітня 2007 11:38

$150 млн заплатить за розлучення баскетболіст Майкл Джордан

Журнал Forbes опублікував список десяти "найдорожчих" розлучень серед знаменитостей. Рейтинг склали на основі інтерв"ю, повідомлень в пресі і судових документів і включає лише розлучення, що відбулися протягом останніх 25 років. Місця розподілялися залежно від суми відступних, виплачених одним з подружжя.

Очолюють список Майкл і Хуаніта Джордан. Сума, яку доведеться виплатити знаменитому баскетболістові, оцінюється Forbes в більш ніж 150 мільйонів доларів, враховуючи, що за 18 років подружнього життя Джордан заробив більше 350 мільйонів, і дружина претендує на половину. Хуаніта подала на розлучення у 2006 році.

Майже стільки ж коштувало розлучення Нейла Даймона і Марсії Мерфі, що розлучилися у 1994 році. Тоді співак виплатив екс-дружині 150 мільйонів доларів, відмітивши, що вона "варта кожного пенні". Режисерові Стівену Спілбергу, що потрапив разом з Емі Ірвінг на третє місце, свобода обійшлася дещо дешевше - в 100 мільйонів.

Далі слідують актор Харрісон Форд і сценарист і продюсер Мелісса Метісон з 85 мільйонами доларів, Кевін Костнер і Сінді Сільва з 80 мільйонами. Пол Маккартні за версією Forbes виплатив Хизер Міллз 60 мільйонів доларів, Джеймс Кемерон віддав колишній дружині Лінді Гамільтон 50 мільйонів.

На восьмому місці рейтингу - Майкл і Діандра Дуглас з 45 мільйонами. Закривають список Лайонел і Діана Річі з 20 мільйонами, а також Мік Джаггер, що виплатив техаській супермоделі Джері Холл від 15 до 25 мільйонів доларів.

Укладачі списку підкреслюють, що використовувалася тільки перевірена інформація, і декілька пар, відомості про розлучення яких можуть виявитися недостовірними, було виключено з рейтингу. Відзначимо, що в цей рейтинг Forbes не потрапило розлучення Романа Абрамовича з дружиною Іриною, що відбулося в березні 2007 року. За даними The Daily Express, росіянин виплатив дружині близько 12 мільярдів доларів, що є абсолютним світовим рекордом, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «$150 млн заплатить за розлучення баскетболіст Майкл Джордан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути