Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 15:41

13-річний підліток повісився у потязі "Київ-Варшава"

21 вересня 2008 року в чергову частину Волинського Лінійного відділу Лінійного управління на Львівській залізниці надійшло повідомлення про те, що 21 вересня о 21:50 в пасажирському потязі N67 сполученням "Київ-Варшава" був виявлений труп неповнолітнього учня, 1995 року народження, уродженця і мешканця Донецької області. Про це повідомила старший інспектор зі зв"язків з громадськістю Лінійного управління на Львівській залізниці, майор міліції Тетяна Маєр.

Тетяна Маєр розповіла, що слідчо-оперативна група на чолі з першим заступником начальника Лінійного управління на Львівській залізниці полковником міліції Миколою Хватаймухою встановила наступне: неповнолітній школяр був членом групи учнів школи циркових мистецтв, яка слідувала до Варшави (Республіка Польща) на Фестиваль циркового мистецтва. Група майбутніх циркових артистів вирушала з Києва зі старшою групи - актрисою цирку Державного підприємства "Молодість".

Встановлюючи картину події, співробітники Лінійного управління з"ясували, що перед тим, як сісти до вечері, неповнолітній С., взявши свій домашній рушник, пішов у туалет помити руки. Його відсутність більше десяти хвилин викликала занепокоєння старшої групи. Вона пішла шукати його до туалету та виявила, що двері зачинені із середини. Провідник відчинив двері своїм ключем і разом вони побачили жахливу картину: школяр вчинив самогубство - повісився на рушнику, прив"язавши один кінець до вішака на стіні туалету.

Остаточні обставини і причині даної трагедії будуть встановлені в ході слідства, зазначила майор міліції Тетяна Маєр, повідомляє ЗІК

Зараз ви читаєте новину « 13-річний підліток повісився у потязі "Київ-Варшава"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути