Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2017 21:59

Назвали головні візуальні тренди 2018 року

  Depositphotos назвала головні візуальні тренди 2018 року. Фото: depositphotos.com
Depositphotos назвала головні візуальні тренди 2018 року. Фото: depositphotos.com

Компанія Depositphotos виділила 10 основних трендів, які будуть відігравати провідну роль у світі візуальних комунікацій, пише birdinflight.com.

Один з основних факторів, які визначать вектор розвитку візуальної культури, - зростаючий запит на "чесність" і "натуральність". Все більше людей роблять вибір на користь хоч і не ідеальних, але природних знімків.

"Технології дають нам необмежені можливості створювати бездоганні фотографії, але ми починаємо цінувати унікальність і недосконалість більше, ніж штучну красу, - відзначають автори матеріалу. - Технічний прогрес увірвався в усі сфери нашого життя, але ми мріємо про спокій, природі і відокремленості".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали яскраві і дивні колажі про сучасне життя

Світові бренди при зйомці реклами все частіше віддають перевагу не професійних моделей, а "звичайним" людям. Компанії на зразок Domino's випереджають конкурентів завдяки використанню неотретушірованних знімків своєї продукції, а в моду знову входить популярний в 1950-х стиль Deadpan - фотографії, які без прикрас відображають життя таким, яким воно є.

В наступному році ще більшу роль будуть грати інструменти, які дозволяють передавати найбільшу кількість інформації за мінімальний термін: відео та анімація. Анімація допомагає зробити спілкування з аудиторією більш неформальним, і багато брендів - від Pepsi до Starbucks і Skittles - успішно цим користуються.

Фотограф Пол Лауклі показав справжнє старіння жіночої шкіри без фотошопу. Він створив проект "Життя за 60 секунд". У ньому показали важливість догляду за нашою шкірою. До зйомок залучили дівчат і жінок від 0 до100 років.

Зараз ви читаєте новину «Назвали головні візуальні тренди 2018 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути