Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2018 21:30

В ОБСЄ представили докази агресії РФ проти України

В ОБСЄ представили докази агресії РФ проти України
В ОБСЄ презентовано докази мілітаризації окупованого Криму та прямої збройної агресії РФ проти України. Фото: МЗС

У рамках 25-ї зустрічі міністрів закордонних справ країн ОБСЄ Україна презентувала докази мілітаризації Росією окупованого Криму і частин Чорного та Азовського морів.

Захід відбувся за сприяння делегацій та за участі керівництва МЗС США, Канади, Польщі, Литви, Данії, Швеції, Великої Британії, Латвії, Румунії, Грузії та Естонії, повідомляє МЗС України.

Учасникам та ЗМІ презентували докази мілітаризації Росією окупованого Криму та прямої збройної агресії РФ проти України в районі Керченської затоки. Це становить серйозну загрозу для всього чорноморського регіону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, чого прагне Росія в Азовському морі

У своїх виступах партнери висловили підтримку України, закликали до негайного звільнення українських військовополонених, обговорили можливі кроки в напрямку стримування агресора.

Російська Федерація планує використати анексований Крим у підготовці до нового військового конфлікту. Півострів має стати плацдармом для накопичення військової техніки у війні з африканськими країнами.

Зараз ви читаєте новину «В ОБСЄ представили докази агресії РФ проти України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути