середа, 14 червня 2017 15:49

У кримчан відбирають сільськогосподарські землі

У кримчан відбирають сільськогосподарські землі
У Криму націоналізують сільськогосподарські землі Фото: поради.pp.ua

У Криму відбирають сільськогосподарські землі, які використовують не за призначенням. Про це повідомляє блогер Ліза Богуцька.

"У мене в Криму є знайомий, який має на Тарханкуті кілька гектарів землі. Брав він її під сільськогосподарську діяльність. Але Тарханкут - золотий берег. Він усе життя мріяв продати землю якомусь російському олігархові під готель. Подумки сотні тисяч доларів рахував.

Радів приходу Раші, казав: "Ну, слава богу! Тепер хоч валюту нормальну отримуватимемо, а не ці фантики". Кілька днів тому виявилося, що навіть за 10 тисяч доларів ніхто не бере. А вчора ввечері йому подзвонили і повідомили, щоб посіяв там пшеницю або буряки. Інакше відберуть. Оскільки земля є, а сільгоспугідь немає. Тепер йому треба їхати на Тарханкут і садити на своїх 2 гектарах буряки, щоб землю не відібрали. Замість нормальної валюти, зрозумів, що Путін таки х..ло", - пише на своїй сторінці у соцмережі Богуцька.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримські реалії: на святкування дня РФ зганяють бюджетників

Росія за час анексії незаконно конфіскувала 4 575 державних і приватних об'єктів нерухомості в Криму. Про це йдеться у доповіді управління Верховного комісара ОНН з прав людини.

У звіті зазначають, що в Криму триває конфіскація державної та приватної української власності. Окупанти її називають націоналізацією, що почалася після "референдуму" в березні 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «У кримчан відбирають сільськогосподарські землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути