вівторок, 23 жовтня 2018 20:24

Теракт в Керчі: розповіли про долю батьків стрілка

Теракт в Керчі: розповіли про долю батьків стрілка
Мати керченського стрільця потрапила в психлікарню. Фото: НТВ

Мати керченського стрільця Владислава Рослякова потрапила до психіатричної лікарні.

Водночас батько хлопця взагалі зник. Про це розповіла бабуся стрільця Галина Рослякова, передає російське видання "Собеседник".

"Із дня трагедії я так і не бачила свою невістку Галю, матір Влада. У поліції мені сказали, що вона зараз у психіатричній лікарні, але зв'язатися з нею я досі не змогла",– зазначила жінка.

Також наголошується, що раніше мати Владислава намагалася покінчити із життям. Бабуся стрільця зазначила, що його батько також не з'являється вдома. Чоловіка забрали в поліцію у день масового вбивства, 17 жовтня, після чого він так і не повернувся. Не виключено, що батько Владислава теж перебуває в лікарні, адже раніше у нього були проблеми з психікою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські пропагандисти пояснили скандальне інтерв'ю із загиблою студенткою

"У 2010 році він отримав серйозну черепно-мозкову травму, його оперували, довго лікували, але до кінця так і не одужав. У нього було проломлено голову, зараз не вистачає кістки черепа, а металеву пластину він відмовився ставити. Коли вип'є або у стані стресу, міг бути агресивним", – розповіла Галина Рослякова.

Після теракту в коледжі окупованої Керчі родичі загиблих студентів переконані, що мішенню була директорка установи Ольга Грєбєннікова. Матір загиблого студента Олександра Лазарєва зустріла директорку в морзі під час упізнання тіла свого сина. За її словами, жінка вигукнула, що теж могла бути на місці загиблих.

Зараз ви читаєте новину «Теракт в Керчі: розповіли про долю батьків стрілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути