вівторок, 19 лютого 2019 15:12

Російські військові перекрили район в Азовському морі

Росія почала військові навчання в Азовському морі, біля Керченської протоки з 18 лютого.

З цієї нагоди район Темрюківської затоки перекрили до 20-го лютого, повідомляє Український мілітарний портал.

"Відповідно до морського припису NAVAREA III 0184/2019 Росія закрила район в Азовському морі поблизу Керченської протоки для проведення стрільб впродовж 18-20 лютого 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Автор: Український мілітарний портал
  Закритий росіянами район Азовського моря
Закритий росіянами район Азовського моря

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія продовжує зухвало затримувати судна, які йдуть в українські порти

Український мілітарний портал також інформує про проведення росіянами радіотехнічних навчань з виявлення радіосигналу втраченої цілі.

Як стало відомо Українському мілітарному порталу з власних джерел, цими вихідними в ніч з суботи на неділю Росія проводила радіотехнічні навчання на виході з Керченської протоки у Чорне море.

Автор: Український мілітарний портал
  Район, де проводили радіотехнічні навчання з виявлення втраченої цілі. Це той самий район, де захопили українські катери та буксир
Район, де проводили радіотехнічні навчання з виявлення втраченої цілі. Це той самий район, де захопили українські катери та буксир

"Навчання відбулась у районі де 25 листопада 2018 року Росія в наслідок акту агресії захопила українські екіпажі двох малих броньованих артилерійських катерів"Бердянськ" та "Нікополь" та буксиру "Яни Капу". Тобто є всі підстави говорити про підготовку Росії до подальшої ескалації на випадок майбутнього переходу українських кораблів до Азовського моря", - додають в повідомленні.

25 листопада 2018 року російські прикордонники захопили українські військові катери "Бердянськ", "Нікополь" та буксир "Яні Капу". Команду, яка знаходилась на суднах взяли в полон, а кораблі відправили до порту в окупованій Керчі.

Зараз ви читаєте новину «Російські військові перекрили район в Азовському морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути