вівторок, 08 квітня 2014 15:28

На материк уже прибуло більше 2 тисяч кримських військових

На материк уже прибуло більше 2 тисяч кримських військових

В Україні триває передислокація кримських військ на материк. На сьогоднішній день з півострова вже прибула 2221 особа, заявив під час прес-конференції заступник Міністра оборони Петро Мехед:

"Це військовослужбовці, підпорядковані різним структурам, та члени їх родин. Лише минулої доби через збірні військові пункти пройшло 153 особи, з них 118 - військовослужбовці".

За словами заступника міністра, з передислокованими військовими на материку в обов'язковому порядку працюють спеціалісти:

"З кожним військовослужбовцем проводиться робота по збору документів, з'ясуванню проблем сімейного плану, питання щодо подальшого місця служби. Військові повинні проходити огляд спеціалістів: від психолога до військового медика. Зараз підготовлені більше 4 тисяч койкомісць, ці люди розселені у санаторіях. Вони мають змогу відпочити і приступити до виконання своїх обов'язків" - зазначає Петро Мехед.

 

Зараз ви читаєте новину «На материк уже прибуло більше 2 тисяч кримських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути