Ексклюзиви
понеділок, 16 квітня 2018 14:09

Керченський міст збудували для Сирії: подробиці російської авантюри

Керченський міст збудували для Сирії: подробиці російської авантюри
Сирія та Росія торгуватимуть через окупований Крим. Фото: Обозреватель

Окупаційні влада Росії та представники Сирії обговорили використання незаконно збудованих об'єктів Керченський міст та траси "Таврида" для обміну товарами між країнами через Севастополь.

Процес має налагодити відкриття Керченського мосту і траси "Таврида", повідомив окупаційний депутат Держдуми Дмитро Белик, який входить до складу російської делегації в Сирійській Арабській Республіці, передає "Керчь.инфо".

"Президент Сирії з цікавістю вислухав пропозиції про організацію морського шляху Севастополь - Тартус. Створення подібного шляху, тим більше з запуском і автомобільної, і залізничної частини Керченського мосту - стратегічно цікавий напрямок російсько-сирійських відносин. Морський шлях не повинен закінчуватися в Севастополі - вантажі з Сирії можуть і повинні йти на материкову частину Росії", - розповів Белик.

За його словами, обидва міста готові приймати і відправляти вантажі.

Крім того, він та координатор групи з міжпарламентських відносин Росії і Сирії Дмитро Саблін піднімуть питання розробки логістичного шляху товарів із Сирії в Росію через Севастополь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські кораблі заблокували британську субмарину під час атаки в Сирії - ЗМІ

"Як депутат від Севастополя, я зроблю все можливе для реалізації цього проекту - він стане реальним інструментом розвитку Севастополя", - зауважив окупант Белик.

Окупанти повідомили, що Керченський міст знаходиться на фінальному етапі будівництва. Наразі йдуть роботи по нанесенню розмітки на дорожне полотно.

Зараз ви читаєте новину «Керченський міст збудували для Сирії: подробиці російської авантюри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути