Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2009 09:27

Черновецький змусить маршрутників підняти ціни

Черновецький змусить маршрутників підняти ціни

КМДА придумала спосіб підвищити ціну проїзду у маршрутках. Перевізникам підвищують збори.

Київська міська рада прийняла зміни в умови організації і проведення конкурсу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування. Це рішення схвалили 103 депутати.

Як повідомили в прес-службі КМДА, коментуючи зміни, перший заступник голови КМДА Денис Басс відзначив, що зараз в Києві працюють близько 3 тис. приватних маршрутів, кожен з яких заробляє мінімум 5 тис. дол. на місяць.

"Це - прибутковий бізнес. При цьому маршрути створюють в місті багато незручностей для киян і громадського транспорту. Тому з метою поліпшення пасажирських перевезень ми хочемо збільшити суму збору, тобто плату за надання послуг з організації пасажирських перевезень. За рік ця сума може становити 36 млн. грн., а це значні кошти", - підкреслив Басс.

За словами першого заступника Київського міського голови, ці кошти планується направити на "утримання і ремонт дорожніх об"єктів, які експлуатують маршрутки: доріг, зупинок, дорожніх знаків, паркувальних майданчиків, дорожньої розмітки". Крім того, за словами Басса, необхідно створити мережу зупинок для маршрутів в місті, аби вони "не заважали руху комунального суспільного транспорту", повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Черновецький змусить маршрутників підняти ціни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути