Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2008 07:12

П"яні охоронці заїхали джипом у Дніпро

  Викрадачі джипа втопилимашину у затоці ”Гавань” біля Рибальського острову на Дніпрі
Викрадачі джипа втопилимашину у затоці ”Гавань” біля Рибальського острову на Дніпрі

Близько першої ночі з суботи на неділю працівники ДАІ на патрульній "сімці" переслідували чорний джип "Тойота Лендкрузер". Той мчав із вимкненими фарами. Інспектори зупиняли іномарку, але після цього вона їхала ще швидше.

— На перехресті вулиць Верхній Вал та Набережно-Хрещатицької водій проминув поворот і поїхав під Рибацький міст. Збив бетонний мур, машина впала у Дніпро, — кажуть у прес-службі ДАІ. — Авто почало швидко тонути, чоловіки встигли розбити бокове водійське скло і вилізти з салону. Інспектори зняли з себе портупеї й допомогли їм вибратися на берег. Від усіх трьох несло перегаром.

Євген, 26 років, та Андрій, 23 роки, — з Переяслава-Хмельницького, що на Київщині. Працювали у столичній фірмі "Щит і меч". Перший охороняв ділянку будівництва на вул. Сагайдачного, 1 і джип "Тойоту Лендкрузер", інший — територію на Сагайдачного, 3 та автомобіль "порше". На ніч власники машин завжди залишали хлопцям ключі.

У суботу ввечері до Андрія приїхав колишній однокласник 23-річний Павло, який мешкає з батьками на Дарниці.

— Ми випили пива, і я вже збирався їхати додому. Але в мене не вистачало грошей на таксі. Я сказав, що переночую у хлопців, а зранку поїду на автобусі — так дешевше. На заощаджені гроші вирішили купити пельменів. А йти не захотіли, — розповів міліціонерам Павло.

За кермо сів Андрій. Вирішили з"їздити в найближче "Сільпо", на Подолі. Де вмикаються у джипі фари, не знайшли. Оскільки вул. Сагайдачного добре освітлюється, поїхали без світла.

— Це вже не перший випадок, коли охоронці роз"їжджають на чужих автомобілях і розбивають їх. Як правило, їм дають ключі, щоб вони могли перегнати авто, якщо комусь заважатиме, — пояснює "ГПУ" Олександр Радкевич, 32 роки, помічник начальника Подільської міліції.

Павло вже був умовно засуджений за зберігання наркотиків. Він, як і Євген, неодружений. В Андрія є сім"я, його доньці 6 років.

Затоплений джип коштує 500 тис. грн. Водолази підняли його на поверхню з другої спроби — в неділю. Машина була оформлена на Світлану Грановську — сестру колишньої учасниці гурту "ВІА Гра" Надії Грановської.

Зараз ви читаєте новину «П"яні охоронці заїхали джипом у Дніпро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути