Ексклюзиви
пʼятниця, 16 лютого 2018 18:04

Представники АРМА продовжують вводити в оману громадськість і перекручувати факти - "Юнісон Груп"

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими злочинним шляхом (АРМА) в черговий раз намагається спровокувати Національну поліцію і Генеральну прокуратуру України на вчинення неправомірних діянь, маніпулюючи громадською думкою і перекручуючи факти. Так в компанії "Юнісон Груп" прокоментували заяву АРМА про так зване перешкоджання управління в БЦ "Гулівер".

В "Юнісон Груп" повідомляють, що вчора представники компанії отримали інформацію про скоєння крадіжки майна, розташованого на 33-му поверсі в БЦ "Гулівер", право користування яким у "Юнісон Груп" закріплено рішенням слідчого судді Печерського районного суду м. Києва Васильєвою Н.П. від 29.08.2017.

Прибувши в БЦ "Гулівер" у супроводі адвокатів, представники компанії "Юнісон Груп" виявили, що вхід в приміщення, доступ до якого був втрачений з 8 лютого 2018 року через неправомірні дії чиновників АРМА і компанії-управителя "Бізнес-центр "Навігатор" , відкритий, двері зламані, а зсередини лунає незрозумілий шум.

Увійшовши до приміщення, представники компанії виявили 8 невідомих осіб у стані сильного алкогольного або наркотичного сп'яніння. Для того, щоб встановити особи невідомих, засвідчення їх стану здоров'я і визначення юридичних підстав, на яких вони перебувають в приміщенні, представниками "Юнісон Груп" було викликано наряд поліції, оперативно-слідчу групу і машину швидкої допомоги.

"Співробітники національної поліції так і не отримали від невідомих будь-яких документів, які встановлювали б їх особу або законні підстави для їхнього перебування на 33-му поверсі. Прибулі на місце події представники компанії "Бізнес-центр "Навігатор" також не змогли надати жодних документів, які б встановлювали, що п'яні невідомі особи є представниками охоронної фірми, яку вони найняли для здійснення управління цим майном. Тому поліцією були затримані невідомі на 72 години для з'ясування особистості, як це і передбачено Законом України", - прокоментувала адвокат Наталія Шеїна, що представляє інтереси "Юнісон Груп".

  Фото, зроблене представниками компанії "Юнисон Груп" на 33-му поверсі БЦ "Гулівер"
Фото, зроблене представниками компанії "Юнисон Груп" на 33-му поверсі БЦ "Гулівер"

Нагадаємо, раніше в "Юнісон Груп" вже заявили про навмисне спотворення фактів і спроби ввести в оману ГПУ і громадськість чиновниками АРМА з метою провокації. За заявами представників "Юнісон Груп" 32-й і 33-й поверхи БЦ "Гулівер" незаконно утримують і розгромили представники компанії "БЦ "Навігатор", яка була визначена АРМА з грубими порушеннями чинного законодавства в якості компанії-управителя.

Зараз ви читаєте новину «Представники АРМА продовжують вводити в оману громадськість і перекручувати факти - "Юнісон Груп"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 7644
Голосування Якби вибори мера Києва відбувалися найближчим часом, за кого б віддали свій голос?
  • Віталій Кличко
  • Борислав Береза
  • Микола Томенко
  • Марина Порошенко
  • Роман Грищук
  • Олексій Кучеренко
  • Андрій Іллєнко
  • Сергій Притула
  • Юрій Левченко
  • Свій варіант
Переглянути